ULLEVAAL STADION (eurosport.no):
Det har vært mye rykter den siste tiden rundt Joshua King sin kommende sesong etter at hans Bournemouth rykket ned fra Premier League. I tillegg fikk trener, Eddie Howe sparken fra klubben.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
4 TIMER SIDEN
Han har blant annet blitt linket sterkt til Tottenham, men på pressekonferansen i forkant av oppgjørene mellom Østerrike og Nord-Irland var han lite snakkesalig rundt hva fremtiden hans bringer.
– Jeg er på landslagssamling og fokuserer på disse to kampene. Hva som skjer i fremtiden vet jeg ikke ennå, men nå har jeg bare fokus på landslaget, sier han.
På fredag spilles den første av to kamper i denne landslagspausen, mot Østerrike. King er én av tre brennhete spisser i den norske troppen. Konkurransen mellom han, Erling Braut Haaland og Alexander Sørloth er ikke noe han ser på som negativt.
– Det er bare positivt. Det gjør at alle må gi ekstra i hver eneste kamp og sloss for plassene sine. Jeg har gjort det i Bournemouth og andre steder, men det er et luksusproblem, sier han.
– Å ha bra spillere både på benken og i startelleveren er positivt, både for Norge og selve landslaget. De klubbene som vinner Premiere League har brede staller, fortsetter han.
Lars Lagerbäck tok seg også tid til å kommentere debutant, Patrick Berg sin innsats på trening, og fortalte hvilket inntrykk han hadde fått av den lovende Bodø/Glimt-spilleren.
– Førsteinntrykket er positivt. Han har bra spilleforståelse. Nå har vi blitt litt kjent med han, og fått pratet litt sammen med han, og han var akkurat sånn vi har sett for oss. Han er en enormt god pasningsspiller, så han har grunnlaget på plass, og blir veldig god, forteller landslagssjefen.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
5 TIMER SIDEN