Eneste unntak er en av kampene til Beijing, som har tidligere Stabæk-spiller John Hou Sæter i stallen. Laget har vært på treningsleir utenfor Kina og får lov til å spille bortekampen mot thailandske Chiangrai United i 2. runde av gruppespillet på den oppsatte datoen 18. februar.
Det besluttet styret i Det asiatiske fotballforbundet (AFC) på et krisemøte i Kuala Lumpur tirsdag, ifølge en uttalelse på forbundets nettsted.
Tidligere var oppsettet omgjort slik at de fire kinesiske klubbene skulle spille alle sine tre første gruppekamper på bortebane, men selv det tiltaket ble utilstrekkelig på grunn av karantenetiltak for å motvirke ytterligere spredning av coronaviruset.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
3 TIMER SIDEN
Beijings kamp mot sørkoreanske FC Seoul er utsatt fra 11. februar til 28. april, mens kampen mot Melbourne Victory i Australia er flyttet fra 3. mars til 26. mai. Shanghai Shenhua, Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG har fått alle sine tre første kamper utsatt.
Utsettelsene får innvirkning på avviklingen av cupspillet i turneringen. Åttedelsfinalene må flyttes fra mai til juni.
Med Sæter som bidragsyter tok Beijing Guoan sølv i kinesisk superliga i fjor, slått bare av Guangzhou Evergrande. Sæter inngår ikke i utenlandskvoten ettersom han har kinesisk mor og spiller under navnet Hou Yongyong som naturalisert kinesisk borger.
(©NTB)
Sett denne?

Kan bli solgt fra LSK – dette mener han selv han er verdt

Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
4 TIMER SIDEN