Det opplyser Liverpool i en pressemelding fredag kveld.
Dalglish ble lagt inn på sykehus som følge av en infeksjon som krevde intravenøs antibiotika.
Selv om 69-åringen ikke hadde koronarelaterte symptomer, testet han positivt på viruset. Klubben opplyser at Dalglish fremdeles er symptomfri.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
11 TIMER SIDEN
I Storbritannia har over 73.500 personer testet positivt på viruset. Så langt har det vært over 8.900 koronarelaterte dødsfall i landet.

Lang karriere

Etter å ha begynt sin spillerkarriere i Celtic på slutten av 1960-tallet gikk Dalglish til Liverpool i 1977. Der scoret han 172 mål på 515 kamper.
Skotten ble spillende manager i Liverpool i kjølvannet av Heysel-tragedien i 1985, der 39 mennesker mistet livet etter at en tribune raste sammen i finalen i den europeiske cupfinalen mellom Liverpool og Juventus.
Dalglish var fortsatt manager under Hillsborough-tragedien 15. april 1989, hvor 96 Liverpool-supportere døde på Hillsborough Stadium i Sheffield. Dalglish trakk seg to år senere

Adlet

67-åringen trente Blackburn da laget vant Premier League i 1995 og vendte tilbake til Liverpool i 2011.
Han vant 14 ligatitler som spiller og manager i Skottland og England, samt tre europeiske titler som Liverpool-spiller.
I 2017 ble det ene langsiden på Anfield oppkalt etter klubblegenden. Året etter ble han slått til ridder og fikk med det Sir-tittelen i likhet med blant annet tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson. (©NTB)
(©NTB)
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
11 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
11 TIMER SIDEN