Loris Karius har vært mye i fokus etter en rekke tabber den siste tiden. I mesterligafinaletapet mot Real Madrid i mai gjorde tyskeren to store blemmer. Nylig leverte 25-åringen en ny tabbe i treningskampen mot League Two-klubben Tranmere.
Søndag kveld norsk tid måtte Liverpool-supporterne ergre seg over en ny blemme signert sisteskansen. På overtid ga keeperen en svak retur som Dortmunds Jacob Larsen styrte inn og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Nå har keeperen valgt å svare kritikerne.
– Til dere som gleder dere over at andre feiler eller lider: Jeg føler med dere. Uansett hva dere har opplevd i livet for å ha så mye sinne og hat, så ber jeg for at det går over og at gode ting kommer deres vei, skrev Karius på sin Instagram-story etter kampslutt.
VM
Hevder familiene til VM-spillere trues med vold og tortur
3 MINUTTER SIDEN
Den spanske keeperlegenden Iker Casillas er blant dem som har uttrykt støtte til Karius etter tabbene.
– Vil angrepet på Karius aldri ta slutt? Jeg snakker om ham og mange andre keepere. Det er mange mer seriøse problemer i verden for faen! La gutten være! Han er også en person, som vi alle er! freste Porto-keeperen på Twitter.
Liverpool signerte nylig Allison Becker for 695 millioner kroner, som er verdens største overgangssum for en målvakt. Det er ventet at brasilianeren blir ny førstekeeper på Anfield kommende sesong.
(©NTB/Eurosport.no)
VM
Banestormeren i Qatar har blitt løslatt – fikk hjelp av Infantino
20 MINUTTER SIDEN
Fotball
Tidligere Viking-assistent blir hovedtrener på Island
2 TIMER SIDEN