20. Amidou Diop – Kristiansund BK
Så var det dette med det kollektive KBK, nesten umulig å finne en enkeltspiller. Men Diop har vært meget viktig i KBKs suksess. Den storvokste midtbanespilleren er litt keitete i spillestilen, men et mareritt å møte. Han er nærmest som en blekksprut ute på banen og dekker store områder. Han vil bli savnet i Michelsens lagbygge.
19. Tore Reginiussen - RBKReginiussen er til å stole på og har vært svært solid på et RBK som vaklet litt denne sesongen. Han har til tider en magnet på hodet i egen boks, og er også meget farlig på offensiv dødball. RBK skal være glade at han tar en sesong til. 18. Patrick Berg - Glimt
Endelig tok unge Berg det siste steget. Har vært strålende i den defensive midtbanerollen for Glimt og er den fødte sentrale midtbanespilleren. Herlig overblikk og gode ferdigheter. Meget gode valg med ball.
Fotball
Massivt frafall i breddefotballen: – Må se oss selv i speilet
EN TIME SIDEN
17. André Hansen - RBK
Denne sesongen viste seg Hansen menneskelig og gjorde til og med et par tabber. Men han er fortsatt en svært god keeper og har også denne sesongen reddet RBK ved et flertall tilfeller.

16. Kristian Thorstvedt - Viking
Poengspiller Thorstvedt fulgte opp fjorårets gode sesong med 12 nye målpoeng. Meget intelligent og ferdighetssterk spiller som kan være tapt for Eliteserien de kommende årene.

15. Fredrik Bjørkan - Glimt
Bjørkan kan være vår neste landslagsback. Et enormt driv fremover i banen. Har et tempo som tilsier han vil klare seg internasjonalt og ferdigheter på høyt nivå. Har vært et angrepsvåpen fra sin venstreback denne sesongen.

14. Ulrik Saltnes - Glimt
Allsidige Saltnes har imponert stort denne sesongen i Glimt. Vikariert som stopper med bravur, men han har vært aller best da han får komme på sine dype løp inn i boksen som indreløper. 12 målpoeng er meget hyggelige tall for Saltnes som nettopp signerte ny avtale med Glimt

13. Ohi Omijuanfo - Molde
Startet formidabelt og det er lett å glemme bort Ohi, ettersom han kom litt i skyggen av Leke etterhvert, men vi skal huske på at han ble nr.2 i poengligaen og var en svært viktig brikke i Moldes suksess. Siste halvdelen av sesongen spilte han også i en posisjon der han ikke trives like bra som i spissposisjonen

12.Emil Bohinen - Stabæk
Den spiller i ligaen som tatt de aller største stegen denne sesongen. Spesielt på høstsesongen har han vært ekstremt bra og Bohinen er snart moden for større oppgaver.

11. Fredrik Aursnes - Molde
Løpsmaskinen Aursnes gjorde til tider en litt usynlig jobb, men det er takket være han, at mange av de offensive spillerne kunne briljere. Dekker enorme rom, men har også gode ferdigheter og er kreativ med ball.
Eliteserien
Ønsker ikke å fortsette som hovedtrener etter sesongen
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Misførnøyd med Lyns form: – Var ikke dette jeg satte inn aksjer for
5 TIMER SIDEN