Følg med på Eurosport.no for mer om Branns ansettelse av Kåre Ingebrigtsen.
Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er klar for Brann. Det ble bekreftet på en pressekonferanse lørdag kveld. Han har signert en avtale ut 2022. Ingebrigtsen trener laget for første gang torsdag neste uke.
Fotball
Fantasy FK: Slik får du den sterkeste sluttspurten
EN TIME SIDEN
– For meg var dette en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, sa Ingebrigtsen på pressekonferansen.
Han hadde egentlig sett for seg en ny periode i utlandet.
– Da Brann kom på banen, var det ikke noen tvil. Det her ønsker jeg å være en del av. Jeg har vært her en del som bortelag og opplevd den fantastiske stemningen på Stadion. Det skal bli ålreit å være på den gode siden av stemningen. Jeg gleder meg voldsomt.
– Min ambisjon her med Brann er å vinne trofeer, la han til.
Her er hans første intervju som Brann-trener:

Første intervju som Brann-trener: – En klubb som har alt

Fornøyd Brann-leder

Branns sportssjef, Rune Soltvedt, var strålende fornøyd da han presenterte den nye treneren. Han snakket om klubbens visjon om å vinne pokaler, ved hjelp av offensiv spillestil og med talenter fra eget akademi ute på gressteppet.
– Vi ønsker en trener som på mange måter gjenspeiler det bergenske lynnet. Med en offensiv mentalitet om at alt faktisk er mulig. Inkludert da med en offensiv fotball, sa Soltvedt.
Ingebrigtsen leder altså ikke laget mot Molde torsdag.
Dette sa Rune Soltvedt:

Sportssjefen forklarer: Derfor falt valget på Ingebrigtsen

Landet til stort pressekorps

Det har gått mye rykter etter at det mandag ble klart at Lars Arne Nilsen var ferdig som hovedtrener i den ambisiøse bergensklubben.
VG kunne lørdag morgen erfare at han skulle til Bergen for å gjøre de siste forhandlingene om en kontrakt med klubben. Også Nidaros, Bergens Tidende og Bergensavisen skrev også at den tidligere Rosenborg-treneren skulle til Brann.
Og på lørdag var det liten tvil om at det begynte å skje noe. Eurosport.no var på plass da Ingebrigtsen landet på Bergen lufthavn ved femtiden lørdag ettermiddag. Der var også Branns sportssjef, Rune Soltvedt, som bekreftet overfor Eurosport.no at han var der for å hente trønderen.
– Det er det siste som gjenstår. Ingenting er hundre prosent klart ennå, sa Soltvedt da.
Halvannen time senere var Ingebrigtsen Brann-trener.
Ingebrigtsen har vært arbeidsledig siden han og kypriotiske APOEL skilte lag like etter nyttår. Han og familien kjøpte seg da bolig i Trondheim, men Ingebrigtsen har aldri lukket døren for å ta noen ny trenerjobb.

Landet på Flesland til enormt pressekorps

Eliteserien
Indre Bane: Vikings keeper-dilemma, toppscorerduell og gullkamp
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
14 TIMER SIDEN