• Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
DRAMMEN/SANDEFJORD (Eurosport.no):
– Det er klart at det er spesielt, sier Sandefjords Stian Ringstad i Før Runden.
Eliteserien
Molde-profil ute resten av sesongen
40 MINUTTER SIDEN
Lørdag kveld møter han klubben han er på utlån til i en viktig kamp i bunnen av tabellen. Sandefjord trenger tre poeng for å klamre seg til et lite håp om å overleve i Eliteserien. Samtidig kjemper Godset en kamp for å unngå nedrykk og trenger tre poeng.

Overrasket over at Godset kjemper om nedrykk

Ringstad ble i sommer lånt ut til Sandefjord og nå kan forsvarsspilleren ødelegge for Strømsgodset i nedrykkskampen. 27-åringen gir naturligvis alt for Sandefjord, selv om det kan skape trøbbel for klubben han i utgangspunktet skal spille for neste sesong.
– Som jeg har sagt tidligere er jeg overrasket over at de er i den posisjonen som de er i nå. Det er ikke noe artig for de. Samtidig er jeg Sandefjord-spiller nå. Vi trenger poeng vi også. Jeg gleder med til kamp, sier han til Eurosport.no.
– Men skal du tilbake til Godset, vil du vel at de er i Eliteserien også?
– Ja, absolutt, men jeg tror de klarer seg uansett. Det er klart at dette er en veldig viktig kamp. Men for min del blir det å fokusere på det jeg skal gjøre. Jeg gleder meg til å møte guttene. Det blir en tøff kamp.
  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se Før Runden. Saken fortsetter under videoen:

– Slik er fotballen

En annen Sandefjord-spiller som har en fortid i Godset er Marius Høibråten. 23-åringen, som ble solgt til klubben i sommer, er overrasket over at gamleklubben er i den posisjonen de er i, men tror de skal snu det til slutt. Heller ikke han vil vise gamleklubben nåde lørdag.
– Jeg hadde fem fine år i Drammen og Godset. Det er klart at det blir mye følelser. Men jeg kommer til å gå ut for tre poeng, sier Høibråten.
Godset-spiller Tokmac Nguen mener det blir en tøff kamp mot Sandefjord, som stort sett spiller uavgjort under Cifuentes. Midtbanespilleren mener de to tidligere Godset-spillerne har blomstret i Sandefjord.
– Vi vet at de har en del spillere som har vært hos oss. De er selvfølgelig gode spillere og jeg synes de har vært veldig gode der også. Vi vet hvordan de spiller og vi vet hvilke rom vi skal angripe. Vi har vår plan klar, sier Nguen.
– Det er slik fotballen er. Han fikk ikke spille her så han måtte dra ett annet sted for å spille. Nå spiller han mot oss og kommer til å gjøre alt for å vinne. Vi må være på.
  • Se Sandefjord - Strømsgodset lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
18 TIMER SIDEN