– Det føles utrolig bra! Det har vært en utrolig lang dag og det var deilig og avslutte den med en fin signering, sier Strand Larsen til Eurosport.no.
20-åringen fra Halden forteller om et spinnvilt døgn med U21-kamp for Norge i går, og ny klubb kun 24 timer senere. Spissen innrømmer at det er med et tungt hjerte at han forlater solbyen til fordel for nye eventyr i Nederland.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
7 TIMER SIDEN
– Det siste døgnet har vært utrolig spennende, og jeg har ventet på en mulighet til å ta steget videre. Jeg føler jeg har tatt det riktige valget, selvom det er tungt å dra fra Sarpsborg!

Nye utfordringer

Den høyreiste spissen bekrefter at klubbene har vært i kontakt siden slutten av juli, og gleder seg stort til å nå ta fatt på nye utfordringer hos de grønne og hvite.
– Det har vært kontakt siden før Haugesund hjemme, og jeg trodde egentlig aldri det skulle gå så langt, sier en veldig fornøyd Strand Larsen.

Debut førstkommende søndag

Spissen peker spesielt på èn årsak til at klubbvalget falt på nettopp Groningen.
– Det som ble avgjørende var spesielt historikken deres med yngre spillere, og måten de kan utvikle og hjelpe spillere til det virkelig høyeste nivå, sier den nysignerte spilleren.
Allerede førstkommende søndag kan Strand Larsen få sin debut, da de grønne og hvite serieåpner mot PSV Eindhoven på eget gress.
Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
11 TIMER SIDEN