Brann har vært på jakt etter spiss i vinter. Før jul sa Jacob Orlov takk for seg i klubben, og nå i vinter meldte Torgeir Børven overgang til Odd.
Nå melder externalBAhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/denne-spissen-er-pa-vei-til-brann/s/5-8-750851None at Henrik Kjelsrud Johansen kan være på vei til klubben, og overgangen kan bli en realitet innen kort tid,. Brann har kun Steffen Lie Skålevik og Azar Karadas som alternativer på spissplass, og er tynt bemannet.
Eliteserien
Gunnhild oppsummerer: Gullkamp, brennhet svenske og absurd selvmål
2 TIMER SIDEN
Kjelsrud Johansen har havnet ute i kulden hos Vålerenga og tidligere i vinter meldte Nettavisen at klubben ønsket å kvitte seg med ham.
  • Lørdag 10. mars starter Eliteserien: Se Ranheim - Brann klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Brann skal imidlertid se på ham som en fin arvtaker for Orlov. Dessuten er utlendingskvoten til rødtrøyene overfylt, noe som betyr at de må se seg om etter norske spillere om de skal hente inn noen.
externalBergensavisenhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/denne-spissen-er-pa-vei-til-brann/s/5-8-750851None skriver at også Kristiansund, Aalesund og Fredrikstad har vist interesse for spissen. Kjelsrud Johansen fikk 15 kamper fra start for Vålerenga i fjorårets sesong og scoret tre mål.
24-åringen har tidligere spilt for Fredrikstad, Odd, Haugesund, Lillestrøm og Raufoss.
Indre Bane
Skadet og på utgående kontrakt: – Ugunstig situasjon for ham
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Etterlyser flere tydelige ledere: – Må se ut som et godt lag igjen
4 TIMER SIDEN