Jonas Rønningens er klubbløs etter at kontrakten Kongsvinger gikk ut ved årsskiftet.
Nå kan 30-åringens karriere på fotballbanen se ut til å gå mot en tidlig slutt.
VM
Revolusjonerende VM-ball vekker oppsikt
3 TIMER SIDEN
– Jeg er 30 år og bør være på toppen av min karriere. Det er klart jeg har lyst å spille mer fotball, men det er veldig frustrerende at ankelen ikke blir bra, sier Rønningen til Tidens Krav.
Midtbanespilleren har slitt med en vond ankel siden sommeren 2019. Han har vært gjennom to operasjoner, senest høsten 2020. I fjorårets OBOS-liga fikk Rønningen kun åtte kamper for KIL.
Nylig flyttet romsdalingen til hjembyen Molde, hvor han for tiden går til behandling.
– Akkurat nå kjennes ikke ankelen bra ut, men jeg må bare håpe at det lar seg fikse. Det har liksom vært fotball hele livet. Men jeg skjønner at jeg må ha en plan B hvis jeg må legge opp. Det ordner seg nok på en eller annen måte, sier han til TK.
Rønningen ble i 2014 hentet fra Træff til Kristiansund, hvor han var en sentral brikke på laget som både rykket opp i Eliteserien i 2016 og tok en svært overraskende sjuendeplass året etter.
Siden den gang har skader preget 30-åringens karriere. Lite spilletid i 2018-sesongen gjorde at han gikk til Kongsvinger, men der har problemene fortsatt. Nå gjenstår det å se om Rønningen får fortsette karrieren på fotballbanen.
VM
FIFA ser på mulig homohets fra mexicanske VM-tilskuere
5 TIMER SIDEN
Fotball
Mauricio Pochettino om Messis framtid på Argentina: – Han gjør som han vil
7 TIMER SIDEN