De to nordmennene spilte hovedrollene i en heseblesende kamp i den amerikanske toppdivisjonen i fotball natt til søndag norsk tid.
Kamara tok kommandoen og sendte DC United opp i ledelsen etter 25 minutter. Det gjorde han ved å score på halv volley inne i boksen.
Eliteserien
Reagerer på det røde kortet: – Feil avgjørelse
11 MINUTTER SIDEN
Før det hadde Kamara fått et mål annullert for offside, men den norske spissen endte opp som tomålsscorer da han nok en gang var klinisk i boksen etter 40 minutters spill.
Seks minutter på overtid av første omgang ble Kamara utvist. Han fikk sitt andre gule kort etter å ha revet ned Sebastián Driussi like utenfor 16-meteren.
Med en mann mer i hele andre omgang klarte til slutt Austin å gå fra nederlag til seier i løpet av kampens ti siste minutter. Danny Hoesen scoret etter 80 minutters spill, mens Driussi utlignet fem minutter senere. Så avgjorde Gabrielsen da kampuret akkurat bikket 90 minutter.
Et langt innlegg på bakre stolpe ble headet inn av Gabrielsen, som kunne juble for vinnermålet og seier i den norske duellen mot Kamara.
(©NTB)

RBK-supporterne med hyllest av Nils Arne Eggen

Eliteserien
Reiste 27 timer for å se sønnen spille: – Det var virkelig verdt det
EN TIME SIDEN
Fotball
Henriksen etter rødt kort: – Det er ikke mye kraft i dytten, han legger seg lett
12 TIMER SIDEN