– Jeg får spørsmål om det hver tredje dag i USA og, det er mange som er spente på å se om han kommer. Han virker veldig sugen selv. Men så får vi ser hva som skjer, man vet aldri hva som skjer i fotball, sier Ola Kamara til Eurosport.no når han får spørsmål om ryktene rundt Zlatan Ibrahimović.
Torsdag meldte flere medier at svensken nærmer seg en overgang fra Manchester United til MLS hvor Kamara spiller til dagelig i Los Angeles Galaxy, klubben ESPN hevder Zlatan vil signere for.
Zlatan, som kom gratis til United fra Paris Saint-Germain i 2016, har ikke spilt for de røde djevlene siden hjemmekampen mot Burnley 2. juledag. Nordmannen tror interessen for MLS vil øke om svensken stikker til andre siden av dammen.
Eliteserien
Bodø/Glimt planlegger ny stadion: – Vil skape en storstue
9 TIMER SIDEN
– Det er mye interesse for MLS fra før som blir sendt i 70 land. Men for den skandinaviske seer blir det jo mer spennende, nå her det jo også begynt å komme noen svensker over og. Hvis løven selv kommer blir det enda bedre, sier Kamara.
Landslagssjef Lars Lagerbäck tror sin tidligere elev fra det svenske landslaget vil bli en solid forsterkning for amerikanerne om han er full restituert etter skaden.
– For Kamara og Los Angeles Galaxy inn en spiller som Zlatan var før skaden, er han en god forsterkning for de fleste lag vil jeg si. Men skaden er et spørsmålstegn. Jeg aner ikke hva statusen er etter skaden hans, sa Lagerbäck på torsdagens pressekonferanse for landslaget.
Eliteserien
20 år med hat, fyring og krig er over: – Kommer til å savne meg
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Disse øyeblikkene vil han huske best fra karrieren
10 TIMER SIDEN