Källman scoret to, da Haugesund feide Brann av banen

Oppdatert 30/05/2020 klokken 18:48 GMT+2

Nysigneringen Benjamin Källman fikk en drømmestart i FKH-trøya, da Haugesund vant 3-0 mot Brann på eget gress.

FK Haugesund

FK Haugesund - Brann 3-0 (2-0)
FK Haugesund synes å ha kommet lengst i forberedelsene sine seriestart. FKH og finske Benjamin Källman var i hvert fall hakket hvassere enn gjestene Brann i lørdagens treningskamp på Haugesund stadion.
Innledningsvis handlet det meste om FK Haugesund, og det første målet kom da Källman avsluttet et flott angrep med å sende ballen i mål etter tolv minutter. Branns sisteskanse Eirik Holmen Johansen havnet på mellomdistanse og finnen lobbet ballen enkelt i mål.
Finnen, som er på utlån fra Inter Turku, var nok en gang framme etter 21 minutter, da laget holdt presset inne i Brann-forsvaret etter en corner.
Etter den friske åpningen jevnet den første omgangen seg etterhvert ut. Ni minutter etter pause var det igjen duket for scoring for hjemmelaget. Kevin Martin Krygård dukket opp inne i feltet og gjorde 3-0 på lekkert vis.
Brann var uvanlig tamme i sitt angrepsspill. Det var mye som skurret, men Erlend Hustad burde helt klart ha scoret da han nærmest alene foran mål headet ballen like utenfor.
Eliteserieklubbene har kunnet trene med full kontakt siden 11. mai, og torsdag denne uken ble det klart man også kan spille treningskamper. Eliteserien starter 16. juni.