Marcelo satte inn det avgjørende straffesparket og sendte Real Madrid av banen som vinner etter oppvisningskampen mot et sammensatt MLS-stjernelag onsdag.
61.000 tilskuere på Soldier Field i Chicago så lagene spille 1-1 i selve kampen, før den spanske storklubben vant 4-2 på straffespark.
Borja Mayoral ga Real Madrid ledelsen via et motstanderbein etter en snau time, men Dom Dwyer gjorde 1-1 for MLS-laget tre minutter før full tid. Han reagerte raskest etter at Dax McCarty nikket i stolpen på et hjørnespark, og satte hodet på ballen før keeper Luca Zidane nådde fram.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
9 TIMER SIDEN

Manchester United neste

Real-trener Zinédine Zidane byttet flittig. I løpet av kampen viste han fram alle stjernene han hadde med seg, men slapp også til reserver og unge talenter. Cristiano Ronaldo var ikke med i USA.
MLS' All Star-lag inneholdt på sin side store navn som David Villa, Bastian Schweinsteiger og Kaká.
Onsdagens kamp avsluttet Real Madrids 11 dagers USA-turné, som også omfattet et 2-3-tap mot Barcelona i Miami og kamper mot Manchester-lagene United og City. Det var første gang på turneen at Real gikk av banen som vinner.
– Det var viktig å få med oss en seier hjem, men nå ser vi fram mot supercupen, sa Mayoral.
Real Madrid møter Manchester United i den europeiske supercupen i Skopje 8. august, før det er spansk supercup mot Barcelona 13. og 16. august. Laget serieåpner i La Liga 20. august.
Se høydepunktene fra de 90 minuttene og Kakás frekke soloprestasjon her:

Kaká og David Villa viste seg frem mot Real Madrid

(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
10 TIMER SIDEN