En drøy måned er gått siden fjorårets toppscorer i Eliteserien forlot Bodø/Glimt og skrev under for det japanske topplaget.
Tirsdag kom debuten i den japanske cupen, og der slo Junker til nesten umiddelbart. Åtte minutter var spilt da han ble frispilt med en stikker på venstresiden av vertenes felt og sendte ballen ned i lengste hjørne.
Junker ble byttet ut i det 58. minuttet, og det var derfra det virkelig begynte å skje ting i kampen. Minuttet senere utlignet brasilianeren Rodrigo Angelotti, og litt senere gjorde samme mann 2-1 på straffe.
VM
Publikum med tydelig beskjed til FIFA-presidenten
3 TIMER SIDEN
Taiyo Koga trodde nok at han hadde punktert kampen med 3-1-målet etter 83 minutter, men Urawa-laget hadde en sluttspurt på lager.
Atsuki Ito reduserte til 2-3 ett minutt på overtid, mens også Takahiro Sekine rakk å score før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Dermed endte kampen 3-3.
Junkers lag blir dermed liggende på 3.-plassen i sin cuppulje når én kamp gjenstår av gruppespillet. Laget har mulighet til å ta seg videre med seier over Yokohama FC i siste kamp.
(©NTB)
VM
USA snøt Iran for historisk VM-avansement
4 TIMER SIDEN
VM
Supporter bortvist etter regnbue-markering
6 TIMER SIDEN