Lorius Karius har fått mye kritikk etter en rekke tabber i Liverpool sitt mål. Da klubben spilte Champions League-final mot Real Madrid gjorde tyskeren to store tabber.
For kort siden var han igjen ute i tøff vind da han hadde en tabbe i en treningskamp mot Leage Two klubben Tranmere. Siste tilskuddet på stammen var da Liverpool tape en treningskamp mot Borussia Dortmund 1 - 3 søndag kveld.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
7 TIMER SIDEN
En av de siste støtteerklæringene kommer fra John Arne Riise, som er svært aktiv på twitter.
– Spillere er også mennesker med følelser som alle andre. De har familier. Barn. Foreldre. Venner. Det går for langt nå! Bli voksen og tenk gjennom det før dere er idioter på twitter og i andre sosiale medier. La Lorius Karius være i fred! Vi sier YNWA (You Never Walk Alone), så la oss vise det!
Etter kampen svarte keeperen kritikerne sine ved å skrive følgende på sin Instagram-story.
– Til dere som gleder dere over at andre feiler eller lider: Jeg føler med dere. Uansett hva dere har opplevd i livet for å ha så mye sinne og hat, så ber jeg for at det går over og at gode ting kommer deres vei.
Riise, som selv spilte i Liverpool fra 2001 til 2008, er ikke den første som viser sin støtte i sosiale medier. Keeperlegenden Iker Casillas har gjort det samme.
Liverpool signerte nylig Allison Becker for 695 millioner kroner, som er verdens største overgangssum for en målvakt. Det er ventet at brasilianeren blir ny førstekeeper på Anfield kommende sesong.
(@NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
7 TIMER SIDEN