Leeds og West Bromwich har grepet på de to plassene i mesterskapsserien som gir automatisk opprykk til Premier League neste sesong. Bak jager Brentford og Johansens Fulham.
Tirsdag møter den norske landslagskapteinen og lagkameratene i London-klubben nevnte West Bromwich i en kamp som kan bli svært avgjørende i opprykksstriden. For Johansen er det også et møte med klubben han var utlånt til deler av forrige sesong.
Eliteserien
RBK henter stopper fra dansk fotball: – Den største klubben i Norge
17 MINUTTER SIDEN
– West Brom er en fantastisk klubb. Jeg hadde seks gode måneder der, men dessverre kom vi oss ikke opp i Premier League, sier vardøværingen til egen klubbs nettsider.
– De har noen gode spillere der, og de har en veldig god manager (Slaven Bilic) i tillegg, så jeg er ikke overrasket over å se dem helt der oppe, tilføyer han.

Håper på sju strake

Tirsdag handler uansett alt om å stikke kjepper i hjulene for gamleklubben for å hjelpe Fulham ett skritt nærmere et comeback i Premier League.
– Jeg kommer alltid til å ha et øye på West Brom, men Fulham er laget for meg. Jeg har hatt en del sesonger her nå, og dette føles som hjemme, sier Johansen.
Sist fredag kom han inn fra benken og slo den målgivende pasningen da Josh Onomah punkterte hjemmekampen mot Cardiff. Fulham, som står med fire strake seirer, vant 2-0.
Blir det tre poeng også mot West Bromwich, er ikke avstanden opp til nordmannens tidligere arbeidsgiver på mer enn to poeng.
– Vi har vunnet fire på rad og vil gjerne at det skal bli sju, så får vi se hvor det tar oss. Vi ønsker å vinne denne kampen og legge press på dem foran de to siste kampene. Da kommer de til å føle at vi puster dem i nakken, sier landslagskapteinen.

Sikret kvalifisering

Opprykkskampen er på ingen måte avgjort.
– Du vet aldri i fotball. Jeg tror fortsatt det gjenstår noen spennende øyeblikk av inneværende sesong, sier Johansen.
Skulle det ikke bli direkte opprykk, har Fulham for lengst sikret seg plass blant de fire lagene som får spille kvalifisering til neste sesongs Premier League.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Klubbhelten bekrefter FFK-dialog: – Eneste klubben for meg i Norge
21 MINUTTER SIDEN
Allsvenskan
Vraket tilbud for å fortsette i Sverige: – Skulle helst ha droppet julen
2 TIMER SIDEN