Et litt spesielt sommervindu har akkurat stengt. Noen ordentlige monster-signeringer har det vært i dette vinduet. Her er OBOS-ligaens fem beste signeringer denne sommeren

Joacims blogg
Isfront og exit: En av de merkeligste treneravgjørelsene i norsk fotball på lang tid
13/11/2020 PÅ 16:59

5. Ebiye Moses

Posisjon: Kant/Spiss

Fra: LSK

Til: HamKam

Kontraktslengde: 30.06.21

Pris: LSK har rett til videresalgsprosenter

Da Tobias Svendsen gikk til LSK hentet Kamma Moses motsatt vei. Han lyktes aldri i LSK, men jeg tror at nigerianeren kan få det til i en klubb med mindre konkurranse og der han får sjansen jevnlig. Fortsatt uferdig i mange faser, men har fart, ferdighet og fysikk til å bli en hit i Kamma.

4. Christian Eggen Rismark

Posisjon: Stopper

Fra: Brann

Til: Ranheim

Kontraktslengde: 31.12.23

Pris: Mellom 500.000 – 900.000

Borte bra, men hjemme best. Eggen Rismark er tilbake etter en sportslig mislykket utflukt i Bergen. Under trygge forhold på Ranheim vil Eggen Rismark levere og kanskje er det han som setter den siste finishen på årets opprykks-prosjekt.

3. Espen Garnås

Posisjon: Midtstopper

Fra: Ull/Kisa

Til: Lillestrøm

Kontraktslengde: 31.12.23

Pris: ca.3-400.000

Garnås er kanskje ikke noen ekstraordinær spiller, men han har uten tvil tilført noe som LSK-forsvaret savnet. Ærlige og kompromissløse Garnås har vært en defensiv berikelse for Romerike-klubben. Han er også god på dødball i begge bokser.

2. Runar Espejord

Posisjon: Spiss

Fra: Heerenveen

Til: Tromsø

Kontraktslengde: 31.12.20

Pris: Lån

Det stakk nok i hjertet til Espejord å forlate sitt kjære TIL etter fjorårets nedrykk, men nå får han sjansen til å gjøre det godt igjen. For en signering av dette er av TIL. Espejord har avslutningsferdigheter de fleste spissene i norsk fotball kan se langt etter, og med ham inn er Tromsø store favoritter til å ro dette i land.

1. Bjørn Bergmann Sigurdarson

Posisjon: Angrep

Fra: Rostov

Til: LSK

Kontraktslengde: 31.12.20

Pris: Lån

For en maktdemonstrasjon av LSK. Bjørn Bergmann Sigurdarson er en spiss samtlige lag i norsk fotball kunne tenkt seg i sin stall. Bare hans blotte nærværelse skremmer vannet av motstanderne og han får sine medspillere til å heve seg ytterligere et nivå.

Studio i ekstase etter vanvittig mål: – Det der er nesten årets scoring!

Joacims blogg
Her mener eksperten Godset har sviktet: – Må steppe opp!
07/11/2020 PÅ 12:21
Joacims blogg
Derfor har Branns ansettelse av Horneland drøyet
15/10/2020 PÅ 13:32