Et litt spesielt sommervindu har akkurat stengt. Noen ordentlige monster-signeringer har det vært i dette vinduet. Her er OBOS-ligaens fem beste signeringer denne sommeren

5. Ebiye Moses

Joacims blogg
Vurderer de beste Bosman-spillerne: – Et under at han ikke er i utlandet
23/11/2021 PÅ 15:49
Posisjon: Kant/Spiss
Fra: LSK
Til: HamKam
Kontraktslengde: 30.06.21
Pris: LSK har rett til videresalgsprosenter
Da Tobias Svendsen gikk til LSK hentet Kamma Moses motsatt vei. Han lyktes aldri i LSK, men jeg tror at nigerianeren kan få det til i en klubb med mindre konkurranse og der han får sjansen jevnlig. Fortsatt uferdig i mange faser, men har fart, ferdighet og fysikk til å bli en hit i Kamma.

4. Christian Eggen Rismark

Posisjon: Stopper
Fra: Brann
Til: Ranheim
Kontraktslengde: 31.12.23
Pris: Mellom 500.000 – 900.000
Borte bra, men hjemme best. Eggen Rismark er tilbake etter en sportslig mislykket utflukt i Bergen. Under trygge forhold på Ranheim vil Eggen Rismark levere og kanskje er det han som setter den siste finishen på årets opprykks-prosjekt.

3. Espen Garnås

Posisjon: Midtstopper
Fra: Ull/Kisa
Til: Lillestrøm
Kontraktslengde: 31.12.23
Pris: ca.3-400.000
Garnås er kanskje ikke noen ekstraordinær spiller, men han har uten tvil tilført noe som LSK-forsvaret savnet. Ærlige og kompromissløse Garnås har vært en defensiv berikelse for Romerike-klubben. Han er også god på dødball i begge bokser.

2. Runar Espejord

Posisjon: Spiss
Fra: Heerenveen
Til: Tromsø
Kontraktslengde: 31.12.20
Pris: Lån
Det stakk nok i hjertet til Espejord å forlate sitt kjære TIL etter fjorårets nedrykk, men nå får han sjansen til å gjøre det godt igjen. For en signering av dette er av TIL. Espejord har avslutningsferdigheter de fleste spissene i norsk fotball kan se langt etter, og med ham inn er Tromsø store favoritter til å ro dette i land.

1. Bjørn Bergmann Sigurdarson

Posisjon: Angrep
Fra: Rostov
Til: LSK
Kontraktslengde: 31.12.20
Pris: Lån
For en maktdemonstrasjon av LSK. Bjørn Bergmann Sigurdarson er en spiss samtlige lag i norsk fotball kunne tenkt seg i sin stall. Bare hans blotte nærværelse skremmer vannet av motstanderne og han får sine medspillere til å heve seg ytterligere et nivå.

Studio i ekstase etter vanvittig mål: – Det der er nesten årets scoring!

Joacims blogg
Karakter på spillerne: Han begynner snart å nærme seg landslagstroppen
27/10/2021 PÅ 12:11
Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
20/09/2021 PÅ 18:00