Klinsmann overtok som Hertha-trener i slutten av november. Ikke overraskende valgte den tyske fotballegenden å gjøre store endringer i støtteapparatet. Ut forsvant blant andre keepertrener Zsolt Petry.
Samarbeidet mellom ungareren og Jarstein hadde da pågått i fem år.
– Det var vanskelig. Jeg savner Zsolt, men det har ingenting med de andre keepertrenerne å gjøre. Zsolt var spesiell for meg, han hjalp meg mye, på og utenfor banen, sier den norske landslagsprofilen i et intervju med Berliner Morgenpost.
Eliteserien
Oppgitt over Eliteserien-kritikk, hvem er viktigst på laget og en ellevill «Fuck, marry, kill»!
5 TIMER SIDEN
Saken fortsetter under:

Stadige trenerbytter

Inn som Petry-erstatter hentet Klinsmann først Andreas Köpke. 57-åringen er samtidig del av det tyske landslagets støtteapparat og ble kun utlånt til Hertha for en kortere periode.
– Jeg jobbet også veldig bra med Andreas Köpke, sier Jarstein.
Ved juletider returnerte imidlertid Köpke til landslagsjobben, og siden har keeperarbeidet i Hertha vært ivaretatt av den umeritterte 31-åringen Max Steinborn.
– Vi holder fortsatt på å bli kjent med hverandre, men inntrykket mitt er positivt, sier Jarstein – og fortsetter:
– Max har faktisk samme tilnærming som Zsolt. Jeg liker øvelsene hans, og vi kommuniserer godt med hverandre. Samtidig vil jeg alltid holde kontakten med Zsolt.

Bayern neste

Med Klinsmann ved roret har Herta fått et sportslig oppsving. Fire kamper på rad uten tap har løftet hovedstadsklubben ut av den akutte nedrykkskrisen.
Klinsmann vil se et Hertha-mannskap som ligger lavt og kontrer raskt på sine motstandere. Jarstein er klar på at spisslegendens inntog har vært positivt.
– På den ene siden brakte han inn mye positiv energi, og på den andre siden et nytt team av trenere, sier telemarkingen, som blant annet peker røper at tøffe fysiske økter er en del av den nye hverdagen.
Det skal forhåpentligvis bidra til nye framganger når Bundesliga starter opp igjen etter vinterpausen neste helg. Første kamp er av det meget vriene slaget.
Bayern München er motstander på hjemmebane.
I øyeblikket befinner Jarstein og lagkameratene seg på treningssamling i USA.
(©NTB)
Sett denne?

Indre Bane: Høyt oppe, men langt nede – RBK og Odd

Fantasy FK
Wildcard spesial: Nestors drømmelag begeistrer Junior
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avviser kontakt med KBK-keeperen: – Ville nok kommet om han ble tatt ut
10 TIMER SIDEN