Ifølge den engelske avisen Daily Mail er nemlig den italienske storklubben Napoli interessert i Alexander Sørloth.
Den norske kraftspissen er fortsatt Crystal Palace-eiendom, men har ikke lyktes nevneverdig i London. Etter et utlån til belgiske Gent, dro den tidligere Bodø/Glimt- og Rosenborg-spissen videre på utlån til tyrkiske Trabzonspor.
Allsvenskan
Vraket tilbud for å fortsette i Sverige: – Skulle helst ha droppet julen
2 TIMER SIDEN
I Tyrkia har karrieren virkelig skutt fart, for Sørloth har vært en enorm suksess for laget som kan sikre andreplassen i Super Lig førstkommende lørdag. Landslagsspissen har nettet 23 mål og levert åtte målgivende for Trabzonspor denne sesongen. Til sammenligning har Crystal Palace scoret 30 mål på 37 kamper i Premier League.
I utgangspunktet har Crystal Palace og Trabzonspor blitt enige om en to-årig låneavtale for Sørloth, så tyrkerne har også sitt å si om en eventuell overgang. Ifølge Daily Mail er det flere klubber som følger nøye med på nordmannen i Tyrkia. I tillegg til Napoli, skal også Fiorentina og tyske Wolfsburg være interessert i spissens tjenester.
Den engelske avisen skriver videre at Napoli er villige til å betale 22 millioner pund for Sørloth, noe som tilsier litt over 250 millioner norske kroner.
Sett denne?

Utroper ligaens største talenter: – Eliteseriens beste keeper

VM
Kamerun-stjerne straffes – reiser hjem fra VM
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ferdig i Kristiansund: – Jeg ønsker alle lykke til videre
18 TIMER SIDEN