Manchester United er trolig en klubb de fleste forbinder med å sette rekorder i positive fortegn, men det er én rekord storklubben trolig gjerne vil kvitte seg med.
Det kan skje denne måneden.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
3 TIMER SIDEN
Italienske Benevento har nemlig gjort det fryktelig så langt i årets Serie A. Laget fra Campania sør i Italia venter fortsatt på det første poenget etter opprykket til det gjeveste selskap i det italienske divisjonssystemet.
Så langt har det blitt et brutalt møte med eliten i Italia, og fasiten er tolv strake tap. Ikke overraskende gir det en sisteplass på tabellen.
(saken fortsetter under)

Holdt på å «glippe» mot Juventus

Snart kan det bli enda verre for den lille klubben, og det er i denne sammenheng Manchester United kommer inn.
Premier League-klubben har siden 1930/1931-sesongen hatt den noe tvilsomme æren av å være laget som har tapt flest kamper på rad i begynnelsen av en sesong. Statistikken gjelder i samtlige av de fem største ligaene, ifølge Gracenote.
I helgen tapte Benevento 1-2 mot Juventus, noe som gjorde at rekorden med 12 strake tap ble tangert, og det hører med til historien at de faktisk ledet kampen 1-0. Skulle det igjen bli et nytt tap, vil Manchester United gå ned fra «tronen», 87 år etter et spesielt kapittel i klubbens historie.
Beneventos neste oppgjør spilles den 19. november mot Sassuolo, et lag som kun har vunnet to av de første tolv kampene i år.
Faktisk har Sassuolo med seks scoringer kun stått for ett mål mer enn «rekordjagende» Benevento. Sistnevnte har en målforskjell på 5-31.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
3 TIMER SIDEN