Ifølge Dagbladet hevder flere israelske medier at israelerne vil gå til erstatningssøksmål etter at landskampen mellom Norge og Israel måtte avlyses på grunn av skjerpede smitteverntiltak i hovedstaden.
– Det er ingen tvil om at saken ligger hos de lokale myndighetene og ikke hos det norske fotballforbundet. Uansett planlegger det israelske forbundet å saksøke det norske forbundet for kostnadene ved reisen til Norge. Et beløp på rundt 80.000 euro (850.000 kroner), sier kommunikasjonssjef i det israelske fotballforbundet, Shlomi Barzel til TV-kanalen Sport 5, ifølge Dagbladet.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
11 TIMER SIDEN
Generalsekretæren Pål Bjerketvedt i NFF sier han ikke kjenner til noe konkret krav, men opplyser at de er innstilt på å ta det økonomiske ansvaret i forbindelse med avlysningen. Han regner med at regningen trolig vil ligge på rundt en halv million kroner i reiseutgifter til det israelske laget.
Han sier til TV 2 at det var skuffelse og frustrasjon i den israelske leiren da beskjeden kom.
– Særlig siden avlysningen kom så sent. Begge lagene var i kampmodus da dette skjedde. Mottakelsen var ikke preg av begeistring, for å si det sånn, sier Bjerketvedt til TV-kanalen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
11 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
12 TIMER SIDEN