Tom Nordlie var for litt over en måned siden i samtaler med den irakiske storklubbenklubben Al-Zawraa, en klubb som har vunnet den irakiske serien 13 ganger, sist gang i 2015/2016-sesongen.
Det bekrefter Nordlie overfor Eurosport.no
– Jeg fikk et tilbud og gikk så langt sendte en kopi av passet mitt ned, men det kom aldri så langt at jeg skrev under på noe, sier Nordlie til Eurosport.no
Eliteserien
Godset med tre mål på tre og et halvt (!) minutt: – Det er nærmest uvirkelig!
EN TIME SIDEN
Nordlie har tidligere vært klar på at han ønsker seg tilbake som trener i toppfotballen. De siste sesongene har Tom Nordlie ledet andredivisjonsklubben Skeid.
Etter all sannsynlighet blir det nå en ny sesong med Oslo-klubben samtidig som han fortsetter med ekspertrollen i NRK, opplyser Nordlie til Eurosport.no

Ønsket «Drillo» til jobben

I prosessen med den irakiske klubben tok Nordlie kontakt med Egil «Drillo» Olsen for å høre om forholdene rundt irakisk fotball.
Eurosport.no erfarer at det var den tidligere irakiske landslagssjefen klubben egentlig ønsket seg. Da han takket nei begynte de å se etter en annen norsk trener og fikk tilbud om å ta kontakt med Tom Nordlie.
– Det har vært nok av henvendelser, men jeg har valgt å ha litt is i magen. Jeg ønsker noe som er rett både sportslig og med logistikk. Skulle man tatt en slik jobb skulle det vært for eventyrets skyld eller økonomien og da ville jeg hatt litt mer på bordet, sier Nordlie.

Vil ha et langsiktig prosjekt

Han er klar på at om han skal hoppe på et nytt prosjekt, så må det være et langsiktig et.
– Jeg er litt ferdig med å gå inn for å hjelpe noen å holde seg i Eliteserien. Skal jeg være et sted, så skal det være over lengre tid. Nå har jeg bygd nok grunnmurer og reisverk, jeg vil bygge tak og pipe og, sier Nordlie.
I oktober kunne Eurosport.no skrive at Nordlie var ønsket som redningsmann i Aalesund, noe han ikke ønsket å gå nærmere innpå da og heller ikke nå.
I løpet av årets sesong ledet han i stedet Skeid til en femteplass i PostNord-ligaen avdeling 1. Han forklarer at han synes det er en god løsning å fortsette i klubben i påvente av et eventuelt større og mer riktig tilbud.
– Lederutfordringene er større når man skal lede en gruppe som ikke driver med fotball på fulltid og jobber eller studerer ved siden av. Så jeg føler jeg holder meg varm i trenerrollen. I tillegg får jeg fulgt med på både internasjonal, nasjonal og kvinnefotball gjennom kommentatorjobben min i NRK, sier Nordlie.
Egil «Drillo» Olsen har ikke svart på Eurosport.no sine henvendelser mandag
Eliteserien
To mål på et drøyt minutt: – Nå svinger det godt av den trioen til Glimt
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Tabbe etter frekt skudd: – Det der er jo sånt som gjør så vondt for en keeper
EN TIME SIDEN