Langrennsløperne Nikita Kriukov, Alexander Bessmertnykh og Natalia Matvejeva var blant de 11 som ble diskvalifisert fredag.
Det var også skøyteløperne Ivan Skobrev og Artjom Kuznetsov, akerne Tatjana Ivanova og Albert Demtsjenko, bobkjørerne Ljudmila Udobkina og Maxim Belugin og ishockeyspillerne Tatjana Burina og Anna Sjtsjukina. Avgjørelsene ble offentliggjort av IOC.

Mister to nye sølv

OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
16 MINUTTER SIDEN
Av de diskvalifiserte Demtsjenko sølv i Sotsji-OL både individuelt og i blandet lagkonkurranse sammen med Ivanova. De mister selvsagt medaljene.
Kriukov vant sølv i lagsprint og Bessmertnykh sølv på stafetten, men de medaljene var tapt da andre russere ble diskvalifisert tidligere.
Skøyteprofilen Skobrev ble som best nummer sju på 5000 meter og nummer seks i lagtempo under Sotsji-OL.

43 er straffet

Saken mot en annen russisk utøver, som ikke er navngitt, ble avsluttet uten sanksjon. Nå har Oswald-kommisjonen, som den kalles etter sin leder Denis Oswald, behandlet 46 dopingsaker mot russiske utøvere basert på opplysninger i McLaren-rapporten og egen etterforskning, og 43 av dem er straffet for delaktighet i dopingjuks.
De fleste av dem har anket straffen til Idrettens voldgiftsrett.
Alle saker er nå ferdig behandlet, men kommisjonen utelukker ikke at videre etterforskning og analyse kan føre til at det blir åpnet flere dopingsaker.
(©NTB)
Indre Bane
Mektig imponert over Glimt: – Tilbake på høyt, høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Odd-duo mest sannsynlig klar for helgens kamp
4 TIMER SIDEN