Milano-laget klarte ikke å holde styr på sine fans i onsdagens toppkamp i den italienske ligaen. Det ble flere ganger laget «apelyder» i retning den senegalesiske midtstopperen.
Koulibaly ble for øvrig utvist etter å ha fått to gule kort. Det ble også Lorenzo Insigne i kampen der Inter sikret 1-0-seier i tilleggstiden.
Napolis trenerteam ba flere ganger om at kampen skulle stoppes på grunn av rasismen mot Koulibaly, men de ble ikke bønnhørt.
Fotball
Landslagsspiller må operere
EN TIME SIDEN

Ronaldo-støtte

Torsdag tok Koulibaly til sosiale medier for å fortelle at han er stolt av sin hudfarge og sitt opphav. Han fikk også støtte av flere andre fotballspillere, blant dem Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo.
– I verden og i fotballen må det alltid være dannelse og respekt. Nei til rasisme og enhver annen form for fornærmelser og diskriminering, skriver Ronaldo under et bilde der han selv blir markert av Koulibaly i en kamp tidligere i sesongen.

Empoli sier stopp

Inters to neste hjemmekamper i Serie A spilles mot Sassuolo og Bologna. Men Inter-fansen kan heller ikke regne med å få med seg den kommende bortekampen mot Empoli (lørdag) fra tribuneplass.
Torsdag meddelte Empoli nemlig at den vil stenge bortetribunen og den sørlige tribunen i kampen mot Inter. Dessuten vil klubben nekte å selge billetter til innbyggere i Lombardia, regionen der Milano ligger.
(©NTB)
Fotball
Varsler ny låt i ekstase
EN TIME SIDEN
Fotball
Hyller Glimts drømmeseier: – Sender sjokkbølger ut i Europa
11 TIMER SIDEN