Tidligere i mars fikk Ingebrigtsen sparken i APOEL etter kun 46 dager. Etter at Kypros-eventyret var over tok Odd kontakt med ham for å forhøre seg om det var mulig å lokke ham til Skien, men Ingebrigtsen takket nei.
– Jeg har ingen kommentar til noe. Jeg har mine planer og skal være i Norge, så skal jeg på ferie til Marbella, sa Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.no da.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
14 TIMER SIDEN
Takke nei gjorde han også da gamleklubben Oostende kom på banen - klubben han forlot til fordel for APOEL. Det avslører han i intervjuet med Adressavisen.
Hva fremtiden bringer er usikkert, men nå vurderer den tidligere RBK-treneren å slå seg til ro i Trondheim der han har familien og han utelukker ikke en pause fra fotballen.
– Kanskje dropper jeg fotballen nå. Jeg er ikke avhengig av å holde på med dette. Finner jeg noe annet som motiverer meg, er det mulig jeg velger det. Det handler om å finne noe som er interessant og givende. Men jeg skal ikke jobbe for meg selv. Jeg ønsker å være en del av et fellesskap og skape noe sammen med andre, sier han til Adressavisen.
Sett Indre bane med Inge Andrè Olsen?

Indre bane i karantene: Inge André Olsens elleville historier fra 22 år i Stabæk

Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
16 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
21 TIMER SIDEN