Nicklas Bendtner var glad og rørt da han åpenhjertig snakket om tiden i Rosenborg etter at han i går kveld hjalp Danmark til VM i Russland.
– 2017 har sannsynligvis vært mitt største år personlig i fotballkarrieren, sa 29-åringen til Eurosport.no
Veien tilbake har vært lang og tøff, men selv om Bendtner nå virker å være godt på vei mot gammel storhet er ikke Stig Inge Bjørnebye redd for å miste stjernespissen etter sesongslutt.
Eliteserien
Tabbe etter frekt skudd: – Det der er jo sånt som gjør så vondt for en keeper
4 MINUTTER SIDEN
– Vi ønsker ikke å hausse opp noe rundt Nicklas, men det er positivt for RBK at han også gjør det bra for Danmark, sier sportslig leder Bjørnebye.
Rosenborg har tidligere solgt spissprofiler som Christian Gytkjær og Alexander Søderlund etter målrike sesonger, men Bjørnebye frykter ikke at Bendtner følger samme sti.
– Tidligere har dere solgt Gytkjær og Søderlund etter sesongslutt. Satser du på at Bendtner blir i RBK minst fram til VM?
– Vi planlegger ikke for noe annet, svarer 47-åringen, som ikke vil kommentere om Bendtners høstform har økt interessen rundt dansken fra andre klubber.
– Vi har som policy å ikke kommentere spillerlogistikk. Men vi er meget fornøyd med det Nicklas har gjort hos oss, sier den tidligere Liverpool-backen Bjørnebye.
Bendtner sier selv til Eurosport.no at han ikke har noen planer om å forlate Trondheim med det første.
– Rosenborg har gitt meg en helt spesiell følelse, og jeg vil alltid ha et spesielt forhold til klubben. Menneskene der har hjulpet meg opp og frem til dit jeg er i dag. Å komme tilbake til «eliten» har vært utrolig godt.
(©NTB/Eurosport)
OBOS-ligaen
Tar frem hagesaksa på 0-4: – Et av de klareste røde jeg har sett
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Fjerde strake borteseier for Stabæk – kapteinen fraktet til sykehus
EN TIME SIDEN