• Det er drøye to måneder til Eliteserien 2021 smeller i gang. Få med deg all dramatikken på discovery+ - sikre deg tilgang her!
Erlend Segbergs kontrakt med Start gikk ut ved årsskiftet, og siden da har sørlandsklubben jobbet med å sikre seg en ny underskrift fra kristiansanderen. Onsdag ble det derimot klart at Segberg og den ferske OBOS-ligaklubben ikke fortsetter på samme sti i 2021.
Det bekrefter agent Krister Gundersen til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Revansjesugen etter første akt: – Dette er ikke over
8 TIMER SIDEN
– Det ble bestemt i dag. Han har vært i dialog med klubben siden før jul, men det skal ikke være noe dramatikk knyttet til at han nå velger å dra et annet sted, forteller Gundersen.
Eurosport har vært i kontakt med Erlend Segberg, men han ønsker ikke å kommentere saken foreløpig.
Det var TV 2 som omtalte Segbergs Start-exit først.

Eliteserie-interesse

Ifølge agenten, er det flere klubber som ønsker å sikre seg Segbergs tjenester, men foreløpig er det lite konkret på bordet.
– Det er interesse der, uten at det er noe konkret foreløpig. Hovedfokuset til Erlend har hele tiden vært på å spille på det øverste nivået, der Norge og Sverige er det mest aktuelle for han - og det han har mest lyst til nå, forteller Gundersen.
– Hvilke klubber har vist interesse?
– Det har vært mest konkrete henvendelser fra Lillestrøm, men det falt litt bort da de forlenget med Ifeanyi Mathew i sommer. Strømsgodset har også vist interesse, men ikke noe konkret, svarer agenten, som samtidig avfeier at Brann er en av de interesserte klubbene, slik som TV 2 skrev onsdag kveld.

Takket nei til tilbud fra Italia

Krister Gundersen jobber under Atta Aneke, som begge tidvis fungerer som agent for Erlend Segberg.
Samtidig som at Gundersen kan fortelle om norsk interesse for den 23 år gamle sørlendingen, kan han også røpe at Segberg var sterk ønsket av en italiensk klubb.
– Han har tidligere fått tilbud av en klubb i Serie C i Italia, men det sa han nei til, forteller agenten.
Erlend Segberg har i sine ungdomsår vært innom akademiet til Aalborg og sørlandsklubben Vigør, men spilt i Start siden han kom tilbake til klubben i 2015.
Sportslig leder i Start Atle Roar Håland har ikke besvart Eurosports henvendelser onsdag kveld.
UEFA Europa Conference League
Frustrert Moe: – De har vel 15 hodeskader utpå her
8 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Viking med kruttsterk seier i Romania
9 TIMER SIDEN