I øyeblikket befinner måltyven seg i viruskarantene i Stockholm. På spørsmål fra Svenska Dagbladet om hvordan han ser for egen fotballframtid, lyder svaret:
– Vi får se, jeg vet ikke engang selv hva jeg vil. Det skjer noe nytt hver eneste dag.
– Hvem kunne forutse dette med korona? Vi må bare prøve å leve og å nyte livet. Ikke bekymre oss for mye. Jeg har en familie å ta hånd om. Har de det bra, har jeg det bra, fortsetter Ibrahimovic.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
9 TIMER SIDEN
Onsdag pryder 38-åringen forsiden til den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport. Saken har tittelen «Ibra bye bye Milan». Avisen hevder å kjenne til at det ikke er aktuelt for svensken å forlenge sin nåværende avtale med den italienske fotballstorheten.
Samtidig herjer koronaviruset i Italia. I intervjuet med Svenska Dagbladet forteller Ibrahimovic om hvordan han opplevde utviklingen og situasjonen.
– Det begynte å spre seg til fotballen, de stengte ned hele treningsanlegget, og vi fikk ikke bevege oss utendørs. Det er tragisk at fotballseriene stanses, men vi må respektere systemet og ha tålmodighet. De må finne en løsning som er bra for hele samfunnet. Helsen går foran det sportslige, sier han.
Serie A-klubbene har ikke vært på banen siden tidlig i mars. Når kampaktiviteten kan gjenopptas er uvisst.

Bohinen frykter langvarige konflikter i norsk fotball

OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
13 TIMER SIDEN