OSLO/FREDRIKSTAD (Eurosport.no): Han har stått høyt på ønskelisten. I vinter har Per-Mathias Høgmo hatt et sterkt ønske om å signere Bocar Seck (27).
Den tidligere landslagstreneren mener senegaleseren ville vært en spennende tilvekst på midtbanen. Men nå ser overgangen ut til å ryke på grunn av at spilleren ikke får arbeids- og oppholdstillatelse. Utfordringen blir å finne en jobb til ham.
Fotball
Tidligere Viking-assistent blir hovedtrener på Island
24 MINUTTER SIDEN
– Utfordringen med ham er at han ikke kan få profesjonell kontrakt i andredivisjon. Da må han ha en sivil jobb som gjør at han får tillatelse til å spille. Der er vi ikke nå, sier Høgmo til Eurosport.no.

– Må vi forholde oss til det

– Hvor stort er ønske om å få inn ham?
– Her må vi forholde oss til det regelverket som er og se på de mulighetene som eventuelt måtte komme fremover. Den saken står litt på vent.
Det var Fredrikstad Blad som omtalte saken først.
FFK har fått en god start på sesongen i 2. divisjon. Sju poeng på tre kamper og seier i derbyet mot Moss borte. Onsdag røk de ut av cupen mot Odd etter å ha tapt 1-3.

– Han er en defensiv og sterk midtbanespiller

Med sin erfaring fra det nest øverste nivået i Norge ville Seck vært en god tilvekst for opprykksjagende FFK.
– Han er en defensiv og sterk midtbanespiller, som har fysikken som sitt våpen. Han dekker ganske store områder. Han er en voksen spiller og har spilt på Bærum på nivå to, og han har vært i Kristiansund. Nivået har han. Vi får ikke gjort så mye med det nå og har fokus på de spillerne som er her nå.
– Men dere har ikke gitt helt opp?
– Den saken står, som sagt, på vent, sier Høgmo, og smiler.

FFK ydmyket i skjebnekampen

VM
PSG-sjefen ut mot Qatar-kritikerne: – Blåst ut av proporsjoner
2 TIMER SIDEN
VM
Bild: Tyskland etterforskes av FIFA
3 TIMER SIDEN