Kildene til det amerikanske mediehuset ESPN sier den engelske storklubben så langt ikke har tatt kontakt med noen annen manager eller trener for å spørre om vedkommende vil diskutere en eventuell overtakelse av jobben der Solskjær for øyeblikket vikarierer med stor suksess.
I utgangspunktet sa United at planen var å finne en høyprofilert, erfaren trener til å overta etter José Mourinho, som fikk fyken 18. desember i fjor etter nedslående resultater.
Men ifølge kildene til vanligvis velinformerte ESPN skal Solskjærs finfine resultater siden han kom til klubben som vikartrener, ha endret på sakene. Han har forbigått store navn som Tottenhams Mauricio Pochettino og Juventus' Massimiliano Allegri på klubbledelsens ønskeliste.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
8 TIMER SIDEN
Manchester United skal verken ha kontaktet Pochettino eller Allegri om trenerjobben.
Årsakene skal altså være den utrolig transformasjonen klubben har gått gjennom siden Solskjær kom på utlån fra Molde. Kristiansunderen har ledet Manchester United i 15 kamper. Fasiten viser kruttsterke tolv seirer, to uavgjort og ett tap. Nederlaget kom hjemme mot Paris Saint-Germain i Champions League. Neste oppgave er hjemmemøtet med Southampton lørdag.
(©NTB)
Sett denne?
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
8 TIMER SIDEN