Det er den spanske storavisen AS som fredag skriver at Real Madrid leder an i jakten på Erling Braut Haaland.
I den anledning hevder avisen at Martin Ødegaard har en sentral rolle i arbeidet. Ødegaard, som er Real Madrid-eiendom, har gjort det AS omtaler som «feltarbeidet» i jakten på å få landslagskompisen til klubben.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
23 MINUTTER SIDEN
I tillegg blir det gode forholdet mellom ledelsen i de ulike klubbene trukket frem som en annen grunn til at 20-åringen fort kan ende opp i den spanske hovedstaden.
Men Real Madrid kan fort måtte smøre seg med tålmodighet hva gjelder Haaland. AS har blitt informert om at det vil bli "ekstremt vanskelig" å hente spisskometen i nær fremtid, og at det sannsynligvis ikke vil kunne skje før i 2022.
Likevel utelukkes ingenting, da Real Madrid tidligere har vist at de har kjøpekraften som skal til for å få det som de ønsker. Og det er mye som tyder på at man har bruk for en utskiftning helt der fremme om ikke lenge. Klubbens nåværende førstevalg på topp, Karim Benzema, er blitt 32 år og har en kontrakt som går ut sommeren 2021. Luka Jovic, som ble hentet forrige sommer, har ikke slått til og er linket bort.

Beskrivende SMS fra far under firemålsbragden: – Den mentaliteten han har lært meg

Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
3 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
17 TIMER SIDEN