Det skriver den pålitelige italienske journalisten på Twitter.
Fotball
Skuffet og frustrert over egen klubb: – Skulle ønske de kunne ha solgt meg
5 MINUTTER SIDEN
I følge Romano skal en eventuell overgang ha en prislapp på vel 15 millioner euro, som tilsvarer rundt 150 millioner norske kroner.
De personlige vilkårene skal være på plass, mens nå gjenstår kun diskusjoner mellom klubbene for å komme frem til en endelig avtale om en overgang for nordmannen.
Benfica er dirkete kvalifisert til til gruppespillet i Champions League, og havnet på en tredjeplass i portugisiske Primeria Liga i fjor.

Ettertraktet spiller

Aursnes har fått en fenomenal første sesong i Feyenoord, etter at han gikk fra Molde for snart ett år siden.
Den nederlandske toppklubben endte som nummer tre i Eredivisie i fjor, og den tidligere Molde-spilleren noterte seg for 33 kamper, i tillegg til ett mål og fire assister, for nederlenderne.
26-åringen kom til Molde fra Hødd tilbake i 2016, og etter fem år hos romsdalingene ble midtbanespilleren en av klubbens viktigste spillere. Sunnmøringen var også en svært ettertraktet spiller i fjorårets overgangsvindu, og ble til slutt solgt til Nederland og Feyenoord i august 2021.
Aursnes har også vært en av Ståle Solbakkens utvalgte på det norske herrelandslaget, og fikk to starter for Norge i kampene mot Slovenia og Serbia i den forrige landslagspausen.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
3 TIMER SIDEN
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
15 TIMER SIDEN