Saken oppdateres!
Sean McDermotts rumenske eventyr er etter alt og dømme over. Det skjer etter kun tre kamper for Dinamo Bucersti. Til Telekomsport bekrefter klubbens trener at kontrakten med keeperen er terminert. Også Digisport har omtalt saken.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
9 TIMER SIDEN
McDermott gjorde to tabber i kampen mot Botosani og ble satt ut av laget, ifølge Digisport.
– Jeg spurte om en keeper, ikke en libero. Jeg sa det til deg, jeg er krevende, sier trener Mircea Rednic til Telekomsport.
Verken Sean McDermott eller agent Daniel Steinfeld har besvart Eurosport.nos henvendelser torsdag. Keeperen signerte for klubben i midten av januar.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
Til Eurosport.no i midten av februar sa keeperen følgende om klubbvalget:
– Jeg var veldig sterkt ønsket her, og det er en klubb med ambisjoner. Også har jeg tenkt utvikling, for her spiller de moderne fotball med spill langs bakken og mer kvalitet, sa han.
– En del av klubbvalget handler om at dette kan være som et springbrett for meg. Jeg ønsker å spille i de beste landene i verden. Jeg tenker på Bundesliga, Premier League, La Liga og Serie A. Dette er en stor klubb i Romania, og disse landene ser oftere hit etter spillere enn til Norge. Neste år har vi planer om å kjempe helt i toppen. Og da vet man aldri hva som skjer, fortsatte han.
McDermott spilte forrige sesong i Kristiansund, men ønsket ikke å forlenge kontrakten med klubben.
Sett denne?
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
9 TIMER SIDEN