Det skriver kanalen på sine nettsider lørdag kveld, uten at daglig leder Eirik Opedal ønsker å kommentere opplysningene.
Eurosport snakket før jul med Tronstad om interessen rundt ham etter en god sesong, også den fra nettopp Vitesse.
Fotball
Brann møter KBKs overmenn – slik spilles 4. runde av Cupen
5 TIMER SIDEN
– Det er kjekt med interesse. Jeg har jo ambisjoner om å en dag reise og prøve meg ute igjen. Jeg føler meg mer moden for det nå enn hva jeg var sist. Det hadde vært kult om jeg fikk muligheten igjen, men disse greiene venter jeg med til etter sesongen, sa Tronstad til Eurosport i begynnelsen av desember.
Tronstad har ett år igjen av kontrakten, og interessen fra beilerne skal altså ha tatt seg opp den siste tiden. Det etter en spesielt god sesong på Haugesunds midtbane.
For det ble han også belønnet med en sjetteplass på Eurosport-ekspert Joacim Jonsson liste over de 50 beste spillerne i Eliteserien og en plass på årets lag utarbeidet av samme mann.
«Den ene etter den andre nøkkelspilleren forsvant på FKH, og da sto Tronstad frem. Han var god i samtlige faser av spillet. Dekket enorme rom uten ball, tøff i duellspillet og meget kreativ med ball. Strålende sesong og Tronstad viste at han er moden for større oppgaver», het det i begrunnelsen.
Han gikk fra Start til Huddersfield Town i 2014, og var der fram til 2016. Siden har han spilt i FKH.
Fotball
Cupfinalehelten sendte Viking ett skritt nærmere Ullevaal
6 TIMER SIDEN
Fotball
Senket klubben som ville ha ham i vinter: – Det vet jeg ikke noe om
7 TIMER SIDEN