I løpet av den siste uka har Marie Dølvik Markussen, Marte Berget og Guro Pettersen signert for Vålerenga. Etter det Eursport.no erfarer vil også Isabell Herlovsen bli presentert som Vålerenga-spiller innen kort tid.
Herlovsen ga seg på landslaget da hun ble klar for den kinesiske klubben Jiangsu i februar. Logistikken med den kinesiske klubben og landslaget gikk ikke i orden. Men i sommer ble det klart at Herlovsen gjør comeback med det norske flagget på brystet. Nå ser det også ut til at hun kan gjøre et comeback i norsk fotball etter at kontrakten med Jiangsu, som egentlig varer ut desember, ikke blir fornyet.
Eurosport.no var i kontakt med Herlovsen i slutten av november for å spørre om hvilke fremtidige fotballplaner hun hadde, men da kommenterte hun at hun ikke hadde så mye å fortelle enda.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
12 TIMER SIDEN
Fredag kunne Vålerengas sportssjef Eli Landsem bekrefte overfor NRK at Herlovsen blir blå.
– Vi er kjempefornøyde med å få inn en kapasitet som dette, sier Landsem til kanalen.
25. november ble det derimot klart at den tidligere LSK-treneren, Monica Knudsen, tar over som hovedtrener for Vålerengas damer. Knudsen var ledet også LSK i mens Herlovsen spilte for klubben. I tillegg er Eli Landsem ansatt som sportssjef i klubben.
– Prosjektet har vokst raskt, og vi har hatt fremgang. Nå er tiden inne for å ta neste steg, og vi skal være langt fremme i den utviklingen som nå skjer i norsk kvinnefotball, sa Runar Kvernen, styremedlem og leder av Sportslig utvalg for Damer toppfotball i klubben.
– Det er mye potensial i Vålerenga Fotball, og det blir en spennende utfordring å få lov til å bidra til at klubben tar ytterligere steg, etablerer seg helt i toppen av norsk fotball, og kan ta steget ut i Europa, sa Knudsen i den samme pressemeldingen.
I oktober hadde Herlovsen og forloveden Christine Porsmyr Olsen ventet å bli foreldre for første gang. Men i april fikk paret den triste og tøffe beskjeden om at de hadde mistet sine ufødte tvillinger.
Herlovsen har tidligere uttalt til NRK at fotballfremtiden er nå med på å avgjøre når en familieforøkelse vil finne sted.
Sportslig ledelse i Vålerenga har ikke svart på Eurosport.nos henvendelse torsdag!
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
18 TIMER SIDEN