Etter kampen mellom Brann og Sogndal fikk Vito Wormgoor høre at Songdals Martin Ramsland mente han burde fått rødt kort etter en duell de to i kampen som endte 2-1 fordel Brann.
I et intervju med Eurosport etter kampen ble Ramsland konfrontert med situasjonen der det ser ut som om Brann-kapteinen sender et slag i retning ansiktet hans. Ramsland var her klar på han mener Brann-spilleren skulle vært utvist etter hendelsen.
– Slike ting hører ikke hjemme på en fotballbane, sa 24-åringen i intervjuet.
Fotball
Fortsetter karrieren i Italia
EN TIME SIDEN
Da Wormgoor fikk høre dette oppsøkte han Ramsland i garderobe-området for å spørre hva han hadde uttalt seg i media om hendelsen.
Artikkelen fortsetter under videoen!

Mener Ramsland lyver

– Jeg ville snakke med ham fordi han sa noe på TV og han fortalte ikke de tingene jeg hørte, sier Wormgoor til Eurosport etter praten med Ramsland.
– Han sa at det ikke hører hjemme på en fotballbane og at det var rødt kort.
– Sa han det? Da løy han meg opp i ansiktet, svarer Wormgoor noe sjokkert.
– Hvordan får det deg til å føle deg?
– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Da Gorm (Branns mediesjef journ.merk.) og jeg snakket med han sa han bare til meg at det var opp til dommeren å dømme. Slike ting skjer i kamper, men nå hørte jeg at han sa noe annet. Det sier noe om ham, svarer Wormgoor.
Artikkelen fortsetter under videoen!

Hevder Songdal-spilleren kløyp han

Brann-kapteinen mener duellen kun er en rekasjon på at Ramsland kløyp han og at han veiveit med armen for å få han til å flytte seg.
– Du kan si at det er en albue. Jeg slo ham hardt, men ikke så hardt at han trenger å falle. Slike ting skjer på banen. Noen ganger må man gjøre noe for å få motstanderen ut av konstrasjon. Han prøvde å gjøre det med meg, sier 28-åringen.
Men det som får Wormgoor til å reagere mest er situasjonen der han mener Ramsland ikke forteller sannheten etter kampen.
– Det er en skam. Jeg prøvde å spørre ham om hva han sa i media, men han løy til meg.
Eliteserien
Røkke overtar Molde – Gjelsten trekker seg ut
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Vålerenga-unggutt kastes til ulvene: – Forstår at folk reagerer
3 TIMER SIDEN