Henriksen involvert i ti(!)-målsthriller

Publisert 21/04/2018 klokken 18:47 GMT+2

Markus Henriksen spilte hele kampen da Hull spilte uavgjort 5-5 i en fartsfylt bortekamp mot Bristol City i Championship lørdag.

Henriksen

Hull, som så å si er klar for en ny sesong på det nest øverste nivået i England, tok ledelsen 1-0 ved Liverpool-utlånte Harry Wilson etter 16 minutter, men det var bare starten på målfesten.
Marlon Pack utlignet til 1-1 for vertene etter 37 minutter, mens Famara Diedhious 2-1-scoring etter 40 minutter gjorde at Bristol City gikk til pause med ledelse.
Diedhiou satte inn sitt annet mål for dagen da han økte til 3-1 etter 53 minutter, men Hull kom seg inn i kampen igjen da Frank Fielding satte ballen i eget nett.
Bobby Reid økte til 4-2 etter 64 minutter, mens Wilson skapte spenning på ny da han noterte sitt annet mål i kampen etter 72 minutter.
Like etter var Bristols tomålsledelse hentet opp da Abel Hernández satte inn 4-4 etter 81 minutter, og bortesupporterne ante en sterk snuoperasjon da Fraizer Campbell gjorde 5-4 etter 87 minutter.
Vertene ga seg imidlertid ikke, og Joe Bryan reddet 5-5 med sin scoring på overtid. Resultatet gjør at Hull ligger på 18.-plass med 48 poeng. Bristol City er nummer ti.
I Preston spilte Alexander Tettey hele kampen da hans Norwich klarte 0-0 borte. Norwich er på 13.-plass, mens Preston kjemper om plass i opprykkssluttspillet og hadde trengt alle poengene.
Martin Samuelsen var ubenyttet reserve da Burton vant 2-1 borte mot Sunderland. Med seieren overlot Burton jumboplassen til Sunderland, men begge lag er på vei ned til nivå tre.