Saken oppdateres!
Det melder danske BT.
Henrik Pedersen tar over den danske klubben Vendsyssel FF. Klubben fra Hjørning spiller på det nest høyeste nivået i Danmark.
Fotball
– Hadde vi ikke gjort det, hadde vi angret resten av livet
4 TIMER SIDEN
Pedersen har tidligere vært en rask tur innom Vendsyssel. Han forlot klubben til fordel for assistentjobben i Union Berlin i 2016. Etter tiden i Union Berlin har Pedersen vært trener i Eintracht Braunschweig og Strømsgodset.
– Henrik Pedersen har igjennom hele sin trenerkarriere vist sine fotballfalige evner, og det er en kompetent trener som nå skal stå i spissen for VFF med fokus om å gjenoppbygge et sterkt VFF, sier Jacob Andersen til, som nylig har kjøpt klubben fra Capital Sport Core chweiziske.
– Jeg gleder meg til oppgaven og den store utfordringen som venter, og arbeidet starter allerede i dag. Jeg har tenkt å gå inn i det med fullt fokus på å hjelpe Vendsyssel FF til en mer vellykket sesong enn i fjor, da de havnet på en skuffende 10. plass, sier Pedersen til klubbens nettsider.
Pedersen er med det tilbake i trenersirkuset etter at han måtte forlate Strømsgodet etter en rekke beskyldninger om uønsket oppførsel og rasismebemerkninger fra den 43 år gamle dansken.
Pedersen selv benektet påstandene, men Strømsgodset valgte likevel å avslutte samarbeidet med den omdiskuterte treneren.
Fotball
Dette skuffet Glimt-kapteinen mest: – Ballet på seg
5 TIMER SIDEN
Fotball
Nådeløs Glimt-profil: – Vi var ikke mentalt forberedt
6 TIMER SIDEN