Norge-Kosovo 5-1
– Dette ga en utrolig følelse. Det har vært så kaldt i dag, men å ha så mange folk som møter opp og virkelig lager stemning, er stort, sa hun til NRK.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
2 TIMER SIDEN
– Det er en god start, og jeg er veldig happy med det. Vi gjør jobben vi skal mot et lag som dette, men vi skal fortsatt noen hakk opp, la Hegerberg til.
For etter en nesten fem år lang landslagspause var endelig Ada Hegerberg tilbake i den norske trøyen.
Og den målfarlige spissen leverte som bestilt i snøværet i Sandefjord, da hun allerede etter 21 minutter satte inn kveldens første scoring. Det etter et nydelig forarbeid av Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen.
Dermed var målkontoen igjen åpnet for Hegerberg, som ikke hadde spilt en landslagskamp siden det mislykkede EM-sluttspillet i juli 2017.
Men stjernespissen var ikke ferdigscoret, for kun halvannet minutt etterpå doblet Hegerberg ledelsen. Like før pause økte også Frida Maanum til 3-0 og Norge kunne gå i garderoben med en komfortabel ledelse.

Hegerberg-hat trick

Etter runding fikk derimot Norge seg en kalddusj, da de slapp inn et surt baklengsmål tidlig i andre omgang.
Men Hegerberg var igjen våken, og kun fem minutter etter det kjedelige Kosovo-målet, signerte Hegerberg seg for hat trick i det mye etterlengtete comebacket.
Lyon-stjernen takket med det for seg i, da hun ble byttet ut til fordel for PSG-spiller, Celin Bizet.
Og den tidligere Vålerenga--profilen skulle ikke være noe dårligere enn Norges nummer 14. For etter en svak straffe av Graham Hansen, satte Bizet inn returen og fastslo med det sluttresultatet 5-1 til Norge.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
2 TIMER SIDEN