– Jeg vet ikke om jeg rekker det, det er det kjipe svaret. Det er viktig å ha en ambisjon og et mål om å se seg selv tilbake på banen, men det er fortsatt umulig å si. Man må høre på hodet og kneet, sier Hegerberg i et intervju med Aftonbladet.
På en trening med sitt franske lag Lyon sent i januar skadet Hegerberg høyrekneet, og måtte i februar opereres for korsbåndsskaden sin.
Det betydde minst et halvår på sidelinjen, og sesongen som kunne avsluttes med mesterligafinale i mai så ut til å være tapt for gullballvinneren fra 2018.
Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
EN TIME SIDEN
Men etter at koronaviruset satte en stopper for fotballen verden over og mesterligasluttspillet ble utsatt til slutten av august, drøyt seks måneder etter operasjonen i februar, kan det være at Hegerberg kan hjelpe Lyon til nok et mesterligatrofé.
I fjorårets finale mot Barcelona ble Hegerberg kampens store spiller, da hun med sitt hattrick bidro til 4-1-seier i finalen.

Forhåpningsfull trener

I intervjuet med Aftonbladet forteller Hegerberg at hun har fått best mulig hjelp med rehabiliteringen av kneet sitt. Sammen med kjæresten Thomas Rogne dro hun til og med på en korsbåndskonferanse i Kitzbühel for å få best mulig kompetanse på kneskaden.
Rehabiliteringen har gitt positive utslag og i juni var Lyon-trener Jean-Luc Vasseur forhåpningsfull med tanke på et Hegerberg-comeback i mesterligaen, der resten av sluttspillet avgjøres i Bilbao og San Sebastian i perioden 21. til 30. august.
– Hun kan løpe og er i rute. Samtidig må man være forsiktig og følge opptreningsplanen, for det er en alvorlig skade. Men vi er optimistiske, sa Vasseur da.
I Lyons kvartfinale 22. juni møter laget Bayern München. Kommer Hegerbergs lag seg forbi det hinderet og videre fra semifinalen, venter en finale 30. august på Martin Ødegaards hjemmebane i San Sebastian.
I åttedelsfinalen vant Lyon hele 11-0 mot Fortuna Hjørring over to kamper, men koronaviruset satte en stopper for kvartfinalene, som egentlig skulle spilles i mars og april.
(©NTB)
Sett denne?

Dommeren sikker i sin sak: – Han prøver å lure seg til et straffespark

Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: KFUM Oslo videre i høydramatisk Eliteserie-kvalik
13 TIMER SIDEN