Hegerberg med hattrick i Lyons storseier

Publisert 08/12/2019 klokken 17:30 GMT+1

Ada Hegerberg scoret nok et hattrick da Lyon slo Metz 6-0 søndag. Dermed økte den norske stjernespissen forspranget på toppscorerlisten i Frankrike.

Ada Hegerberg

Hegerberg både åpnet og avsluttet scoringsfesten mot Metz i den franske toppdivisjonen. Allerede etter 12 minutter satt den første ballen i nota fra den norske superspissen.
Griedge Mbock Bathy la på til både 2- og 3-0 før Hegerberg fikk sjansen på straffespark rett før pause.
Straffesparket satt sikkert i mål, og Lyon kunne nærmest innkassere seieren allerede ved pause. De ga seg riktig nok ikke med det, for etter at den engelske landslagsspilleren Nikita Parris hadde lagt på til 5-0, var Hegerberg frampå igjen.
I det 87.-minutt var hat-tricket komplett. Med sitt mål nummer 14 for sesongen topper hun scoringslisten med fem måls margin.