Landslagskaptein Maren Mjelde og Hegerbergs barndomsvenninne Guro Reiten bekrefter begge overfor TV 2 at Hegerberg fjernet dem fra sine kontoer på nettsamfunnene Facebook og Instagram.
– Jeg fikk et tips om at noen av jentene var fjernet som venn på Facebook. Og det viste seg også å gjelde meg. Men jeg ønsker ikke å spekulere i hvorfor, og har egentlig ikke mer å si om denne saken. Jeg fokuserer på Chelsea og Norge nå, skriver Mjelde i en sms til kanalen.

Sjokkert

Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
3 TIMER SIDEN
Reiten, som har spilt aldersbestemt fotball med Hegerberg, sier hun er overrasket over at Lyon-stjernen brøt båndene i sosiale medier.
– Jeg er jo litt sjokkert over at hun velger å gjøre det, men jeg velger å tro at det er på grunn av landslaget og ikke meg som person. Jeg håper i hvert fall det, sier hun.
– Jeg vet ikke hvorfor hun gjør det. Det må du nesten spørre henne om. Hun har gitt signaler på at hun ikke har motivasjon og lyst til å være med. Vi er litt lei av denne saken, for det skal alltid stjele litt energi fra gruppen vår, tilføyer LSK-profilen.

Vil ikke tilbake

Hegerberg har ikke ønsket å kommentere TV 2s sak.
Stjernespissen brøt med landslaget etter fjorårets EM-sluttspill. Hun har gjort det klart at en landslagsretur ikke er aktuelt, selv om laget nylig kvalifiserte seg til VM.
Landslagssjef Martin Sjögren har understreket at han ikke har noen planer om å ta et initiativ overfor den 23 år gamle måltyven.
Onsdag møter Hegerberg og Lyon norske Avaldsnes i Champions League.
(©NTB)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
3 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
EN DAG SIDEN