Det sterke resultatet kom i FKHs andre kamp i sesongoppkjøringen. Målene sto Martin Samuelsen og innbytter Alexander Søderlund for etter pause i Marbella.
Begge kom etter fryktelig Rostov-spill. I det 70. minutt bommet angolske Bastos helt på en langpasning til en medspiller på andre siden av egen boks. Samuelsen kunne bare bryste ned ballen og sette inn 1-0 midt foran mål.
Fotball
Myhre og Castro herjet da FFK ble ydmyket i cupen
12 TIMER SIDEN
Litt over ti minutter senere var Rostov-forsvaret helt på bærtur da Peter Therkildsen slo et langt frispark fra dypt i banen. Dårlig kommunikasjon gjorde at ballen forsvant over en utrusende keeper, og Søderlund tok fram foten og forsikret seg om at den havnet i nettmaskene.
Rostov var senest i Champions League i 2016/17-sesongen. Laget trøbler i hjemlig serie og ligger tredje sist på tabellen etter 18 runder. For tiden er det vinterpause i Russland.
FKH seriestarter hjemme mot Sandefjord 3. april.

Kontroversiell utligning

Den andre eliteserieklubben som spillte i dag, Kristiansund møtte svenske Mjällby i Las Palmas på den spanske syden øya Cran Canria. Det svenske laget ligger i det nest øverts nivå i svensk fotball.
KBK tok ledelsen i kampen etter en scoring av Agon Mucolli like før pause. Christan Michelsen gjorde ni bytter i pausen og Sebastian Jarl, Martin Sjølstad og Mikkel Rakneberg fikk alle sin debut for laget.
Ifølge KBK så pådro debutant Sjølstad en strekk mens han hadde ballen, da hadde Kristansunds spillere stoppet å spille. Men ikke det svenske laget som satte ballen i et åpent mål.
Kampen endte 1-1.
(©NTB/Discovery)
Fotball
Sykdomsplagede RBK komfortabelt videre i cupen
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
18 TIMER SIDEN