Det ene poenget betyr at Danmark misbrukte muligheten til å klatre opp på samme antall poeng som topplaget Irland i EM-kvalifiseringsgruppe D.
Tabelltreer Sveits tok i tillegg tre oppskriftsmessige poeng med 3-0-seier hjemme mot Gibraltar og puster dermed danskene i nakken. Kun poenget skiller lagene etter at Danmark har spilt fem og Sveits fire kamper.
Georgia tok sitt fjerde poeng i kvalifiseringen mot Danmark.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
10 TIMER SIDEN
Nærmest scoring i Tbilisi var den tidligere Rosenborg-profilen Christian Gytkjær. Innbytteren traff tverrliggeren etter pause.
Tross det ene poenget er Danmarks vei mot EM fortsatt åpen.
– Vi gjør det ikke lett for oss selv, men det er helt klart ikke umulig. Vi jobber fortsatt beinhardt mot det målet vi har satt oss, og vi er fortsatt på god vei mot EM, sa midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg etter kampen.
– Mistet man litt tålmodigheten, kanskje? Man vil så gjerne fram til litt klarere sjanser og litt raskere opp i deres felt. Og så manglet vi noen momenter skarphet, for vi hadde noen sjanser som vi kunne utnyttet, utdypet han om det danske lagets innsats.
Landslagssjef Åge Hareide er sykmeldt som følge av en infeksjon i kneet. Infeksjonen kom i etterkant av en operasjon. Hareide satt heller ikke på benken da Danmark slo Gibraltar 6–0 torsdag.
– Jeg hadde gledet meg til disse to kampene og til å være sammen med spillerne, men jeg følger selvfølgelig legens anbefalinger, sa Hareide til Danmark Fotballforbunds nettsted nylig.
Nordmannens assistent Jon Dahl Tomasson har ledet laget i begge denne ukens kamper.
– Det ble mer eller mindre den kampen vi hadde forventet. En vanskelig kamp på bortebane. Vi var ikke kreative nok til å skape nok sjanser, sa han etter 0-0 mot Georgia.
Tomasson mente danskene tross alt kontrollerte kampen.
(©NTB)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
11 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
I GÅR KLOKKEN 21:46