Det sa Hareide i et intervju med den danske storavisen BT mandag. Senere på dagen utdypet han sine tanker rundt emnet på en pressekonferanse.
– Det hadde vært underlig å svare noe annet, hadde det ikke? Jeg forsøkte å svare ærlig på det. Det er sånn jeg føler det akkurat nå, sa nordmannen om avisintervjuet.
  • Kampen mellom Montenegro og Danmark kan du se på Eurosport 1 og Eurosport Player torsdag fra 20:45!
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
32 MINUTTER SIDEN
– Det er viktig at jeg kjenner det sånn i forhold til spillerne og alt rundt laget, sa Hareide videre om lysten til å fortsette i den profilerte jobben fram til 2020.
Nordmannen avviste samtidig ikke at ting kan endre seg, og at situasjonen kan se annerledes ut om en uke.
– Jeg håper ikke ting endrer seg i løpet av den kommende uken. Men jeg tar ingenting for gitt i fotball. Mange ting kan skje, sa Hareide.
Torsdagens bortekamp mot Montenegro og søndagens hjemmekamp mot Romania avgjør om Hareides menn fortsatt kan sikre seg billett til neste års VM-sluttspill i Russland.
– Jeg er svært glad for at vi har kommet oss i den posisjonen vi har. Vi har faktisk en mulighet til å gå til VM, sa landslagssjefen mandag.
Danmark er nummer tre i sin gruppe når to kamper gjenstår. Montenegro ligger på plassen foran, a poeng med danskene, mens gruppeleder Polen er tre poeng foran.
Det mest realistiske sett med danske øyne synes å være andreplassen i gruppa. Den gir trolig omspill mot et annet toerlag om VM-billetten.
(©NTB)
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
7 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bekrefter at Brann-kapteinen trolig forlater klubben
9 TIMER SIDEN