Det fremgår av en oppdatering på det danske landslagets Facebook-side mandag.
Hareide vil være til stede i Parken under kampen, og får dermed en mulighet til å ta et verdig farvel med fansen i Danmark.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
2 TIMER SIDEN
Det fikk ikke den norske trenerprofilen anledning til da han overlot landslagssjef-jobben til Kasper Hjulmand i 2020. I utgangspunktet skulle Hareide ha gitt seg etter EM-sluttspillet det året, men mesterskapet ble utsatt ett år som følge av pandemien.
Dermed ble Hareides farvel med dansk landslagsfotball helt annerledes enn han hadde sett for seg.
Allerede før pandemien brøt ut var det klart at Kasper Hjulmand skulle erstatte Hareide etter at sistnevntes kontrakt utløp etter EM. Hjulmand var ansatt i jobben fra august 2020.
Hareide ble dansk landslagssjef i 2016. Han ledet Danmark til åttedelsfinale i VM-sluttspillet i Russland i 2018, og han klarte også å kvalifisere Danmark til EM-sluttspillet to år seinere. Der fikk han altså ikke lede laget.
68-åringen ble ansatt som ny Rosenborg-trener kun kort tid etter at han ga seg i Danmark. Jobben i Trondheim hadde han ut forrige sesong.
Hareide har en innholdsrik trenerkarriere å se tilbake på. Ved siden av å ha ledet Rosenborg to ganger, har han også hatt det sportslige ansvaret i blant annet Helsingborg, Brøndby, Viking og Malmö.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
2 TIMER SIDEN