• Se Norge U21 mot Gibraltar U21 på Eurosport Norge og Dplay fredag 4. september. Sendestart 17.45. Sikre deg tilgang her!
Dermed kan Rosenborg etter alt å dømme se langt etter en overgang for venstrebacken Jonathan Augustinsson. Rosenborg la inn et bud på spilleren tidligere i sommer. Den gang mente Eurosports ekspert Joacim Jonsson at det ville være en naturlig overgang.
– Augustinsson er en god back i Allsvenskan som vil gjøre jobben sin. Det er naturlig kobling til Rosenborg da han hører til Dorsins gamle agentselskap.
OBOS-ligaen
Marerittstart for Hødd: Blinket til på dødball
16 MINUTTER SIDEN
Nå blir det neppe noe av den overgangen med det aller første. Norske Fredrik Ulvestad er også blitt koblet vekk fra Djurgården, men heller ikke han forsvinner dette vinduet. Ulvestads avtale går ut ved nyttår.
Det er den svenske Expressen-journalisten Daniel Kristoffersson som melder at Bo Andersson har gitt klar beskjed om at Djurgården ikke skal selge spillere. Grunnen er at laget behøver de spillerne de har i Europa League-kvaliken.
Kristoffersson hevder en overgang for Augustinsson skal være aktuell igjen til våren.
De norske klubbene kan kjøpe fra 8. september til 5. oktober. I Sverige ble derimot overgangsvinduet stengt allerede 25. august. Dermed har ikke Djurgården og resten av de svenske klubbene mulighet til å hente spillere før vinduet deres etter planen åpner igjen i januar. Den manglende muligheten til å hente en erstatter for Augustinsson kan muligens ha påvirket Anderssons beslutning.
«Bosse» Andersson har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser.

Hareide ønsker venstreback

RBK-trener Åge Hareide har lagt liten skjul på at en ny venstreback står øverst på ønskelisten. Birger Meling forlot klubben tidligere i år.
– Ja, det tror jeg det er. Nå spiller Hedenstad venstreback, han er vanligvis en høyrebent høyreback, alle ser at det behøves en venstreback, sa han til Eurosport.
– Du tar opp det selv, at førsteprioritet er en venstreback?
– Ja, det er det. Det gir stallen mer komplementær, det er det som er viktig - vi skal ha god dekning i de fleste posisjoner.
Sett denne?

Nå overtar han RBK: – Får finne ut hvordan vi kan bruke spillerne best

OBOS-ligaen
Ferdig etter sju år: – Nå blir det godt å puste litt
19 MINUTTER SIDEN
OBOS-ligaen
Matchvinner på gamleklubbens hjemmebane – KFUM stormer videre
43 MINUTTER SIDEN