Bakgrunnen er at sunnmøringen under den nylig avsluttede landslagssamlingen uttalte at Huddersfield-spiller Mathias «Zanka» Jørgensen ville kunne gjøre seg i en større Premier League-klubb.
– For å være ærlig ble jeg meget skuffet og kanskje også sint da jeg leste de kommentarene, sier tyske Wagner ifølge Sky Sports.
– Vi vet alle at han ikke bør uttale seg om slikt, men han har snakket med Olaf (Rebbe, sportsdirektør i Huddersfield) og ringte meg og sa unnskyld.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
6 TIMER SIDEN
Han la til at alt nå er greit mellom ham og Hareide.
– Det var ikke hans intensjon å si det på den måten, og han vet at han ikke bør uttale seg om slikt, akkurat som jeg ikke kommenterer Danmarks størrelse i forhold til andre nasjoner.
Hareides uttalelse var egentlig ikke stort å ta på vei for. Han besvarte et spørsmål om Jørgensens utvikling og sa at 28-åringen har utviklet seg positivt.
– Jeg synes absolutt at han kan ta skrittet opp til en større Premier League-klubb. Hvis noen managere spurte meg, ville jeg anbefale dem å kjøpe ham, hvis han da får lov til å forlate Huddersfield. Han gjør et godt stykke arbeid der og er blitt en riktig god fotballspiller. Han har stort potensial, sa Hareide.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
10 TIMER SIDEN