Håkon Evjen ble først kåret til årets unge spiller i Eliteserien. Like etterpå tok han like gjerne hjem også prisen for årets spiller.
Etter å ha mottatt den første prisen, sa han dette:
– Vi har bare fokusert på utvikling og er utrolig stolte over å ha tre nominerte. De fleste fortjener en takk for denne, men spesielt lagkamerater og arraratet rundt som legger til rette for oss, sier Evjen.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
5 TIMER SIDEN
Den offensive teknikeren har levert en fantastisk sesong med hele 13 scoringer fire målgivende pasninger. 19-åringen har vært instrumental for et Bodø/Glimt-lag som har overrasket denne sesongen og vært Moldes største utfordrer til gullmedaljen. I september signerte Evjen for den nederlandske klubben AZ Alkmaar, der han fortsetter sin fotballkarriere fra 1. januar.
Lagkameratene Fredrik Bjørkan og Patrick Berg var de to andre nominerte til prisen for Årets unge spiller i Eliteserien.
Senere på kvelden ble han altså kåret til årets spiller i Eliteserien, foran nesa på Torgeir Børgen og Magnus Wolff Eikrem.
– Jeg tror nesten ingen kjente til meg før sesongen. Nå skal jeg til Nederland, og håper selvsagt å kunne ta steget like raskt der også. Det ble en veldig spennende sesong, men jeg må benytte anledningen til å gratulere Molde. De var knallgode i år, sier Håkon Evjen.
Les også: Har fått henvendelse fra LSK – kun detaljer skal gjenstå før han er klar.
Sett denne?
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
7 TIMER SIDEN